Ansikts- och Kroppsbehandlingar

ANSIKTS OCH KROPPSBEHANDLINGAR
(I samtliga behandlingar använder jag mig av härliga produkter från Maria  Åkerberg (MÅ) Du som kund kan alltid ringa mig (0702243206) om du vill ha tips och råd eller har frågor om produkterna.

Ansiktskur30 min
Rengöring av ansiktet med varmvåt handduk samt rengöring från MÅ. Tvätt med mjuka svampar och varm våt handduk. (MÅ) Papaya peeling eller Aha jojobascrub, ansiktsmask efter hudtyp bommulspads med ansiktsvatten på ögonlocken. Tvätt med mjuka svampar och varm handduk. Ansiktsvatten efter hudtyp. Avslutande produkter masseras in med lugna rörelser. Du blir mjuk och len i ansiktet genom denna kur.

Kinesisk Ansiktsbehandling med akupressur – 60 min.
En djuprengörande ansiktsbehandling där jag jobbar med akupressurmasage. Rengöring – Med en våtvarm handduk rengör jag först ditt ansikte och öppnar upp porerna. Vidare masserar jag in rengöring med cirkelrörelser. Därefter torkas du av med en våtvarm handduk. Fortsättningsvis masseras peeling efter din hudtyp in. (Portömning om du valt det) Ansiktsmask läggs på som får sitta i ca 15 min . Undertiden får du en skön skalpmassage. Masken tvättas bort med våtvarm handduk. Därefter ett Ansiktsvatten efter din hudtyp för att stänga porerna. Serum för extra fukt samt ögoncreme. Ansiktscreme/olja masseras in följt av några avslutande strykningar. Denna behandling är extra lyxig och du kommer att känna dig mjuk, skön och avslappnad efteråt. Obs! vill du köpa produkterna jag använt? Inga problem jag har dem till försäljning.

MÅ Facial Treatment, Vitamin C – 60 min.
I denna ansiktsbehandlig ligger fokus på att återuppbygga solskadad hud. Jag använder produkter från MÅ som motverkar hudens åldrande. En energikick för trött hud. Förbättrar hudens lyster och spänst. Inflammationshämmande och passar även vid mild acne. Detta är en behandlig för en hud med pigmenteringar, mild acne, matt hud som behöver mer lyster.

MÅ Facial Treatment Anti-age – 60 min
Anti-age ansiktsbehandlingen förbättrar hudens lyster , är uppstramande, aktiverande, motverkar pormaskar, förebygger mot ålderstecken och är väldigt avstressande.

MÅ Facial Treatment Clearing – 60 min
Clearing ansiktsbehandlingen  är till för dig med blandad till fet hud. Den motverkar acne och oren hud, är inflammationshämmande. Passar bäst för dig med acne. Jag inleder claring kuren med en klassisk ansiktsbehandling. Hudanalys görs samt portömning vid behov. Jag använder mig av AHA 10% och Clearing Intensive som appliceras före massagen. (OBS! Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmsta 24 timmarna innan behandlingen. Produkter med mineralolja stör behandlingen. Det är även bra om du ej har peelat huden de närmsta 24 timmarna innan.

Må Facial Treatment Moist – 60 min
Moist behandlingen passar till alla hudtyper och fokus ligger på att tillföra massor av fukt. Det är en riktig energikick för trött hud och förbättrar hudens lyster och spänst. Jag inleder behandlingen med en klassisk ansiktsbehandling. Hudanalys görs samt portömning om du valt det. Jag använder mig av AHA 10 % och Moist Intensive före massagen. Använder även Royal Facial oil Moist  som innehåller Gurkörtsolja och Nyfonfröolja som ökar spänsten i huden. Därefter Face Balm Moist blandat med Massage Cream Face för att bygga upp skyddet i huden. Jag gör sedan en asiktsmassage som aktiverar eller dränerar huden beroende på hudtyp. Face Mask moist är ansiktsmasken jag använder. Freshener, creme samt eye cream. OBS! Huden bör ej utsättas för sol eller peeling 24 timmar efter behandlingen.

MÅ Facial Treatment Anti-Rouge – 60 min
Anti-Rouge behandlingen förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar bra för kunder med rosacea. Underhåller och förbättrar resultatet både före och efter en laser- eller ljusbehandling. Den passar alla hudtyper, även en känslig hud. Anti-Rougebehandlingen kan göras året runt. (Denna behandling kan göras som en kur på 5 behandlingar. Då anv jag AHA 10 % och antirougeserum som appliceras före massagen. Efter fem behandlingar görs ett uppehåll på fyra veckor däreftergörs ytterligare en Antirougebehandling.) Jag inleder med en klassisk ansiktsbehandling med hudanalys och ev en portömning. Produkter med mineralolja eller silicon stör direkt behandlingsresultatet.

                                                                               MÅ Pure Cell Treatment – 60 min
rosenrot bild
I denna lyxiga ansiktsbehandling med levande växtstamceller gör jag rent ögon och läppar med eye make up remover, applicerar precleansing oil över ansiktet. Därefter Olive Cleansing som masseras in. Jag jobbar med våtvarma handdukar och avslutar med Ansiktsvatten. Hudanalys som följs av peeling med Salt Scrub Energy som blandas med Royal Facial Oil GLA eller vatten. När peelingen tagits bort applicerar jag cellerna som krossats. Cellerna blandas med Face Mask More till en ansiktsmask. Händer och armar penslas in. Hand- och arm massage med Shea Balm och Hand creem medans masken verkar. När masken tvättats bort appliceras AHA 10% på huden, därefter appliceras cellerna igen. Jag applicerar sedan Royal Facial Oil More som innehåller gurkörtsolja och nyponfröolja som ökar elasticiteten och motståndskraften i huden. Face Balm Rose blandas med Massage Cream Face för att bygga upp skyddet i huden och öka motståndskraften. Du får en underbar massage som dessutom aktiverar eller dränerar hud beroende på hudtyp. Eye cream More appliceras som sedan följs upp med Mineral powder för att skydda huden efter behandlingen. Detta är den mest effektiva ansiktsbehandlingen oavsett hudtyp.

Body Scrub – 60 min
Kroppsskrubben är väldigt bra för dig med torr hud. Man kan välja en skrubb som är lite rivigare eller en mildare skrubb för känslig hud. Här jobbar jag med att avlägsna döda hudceller för att göra din hud mjuk och smidig för att lättare kunna bevara fukt. Speciellt bra om man ska åka utomlands och vistas i solen. Då får man en jämnare och finare solbränna som håller i sig längre. (Solskydd från MÅ) rekommenderas självklart alltid. Jag börjar med att torr borsta din hud med loofah för att avlägsna döda hudceller, därefter skrubbas du med Maria Åkerbergs härliga Salt Scrub Energy som är en oljebaserad kroppspeeling för dig som inte har så känslig hud. Appliceras effektivast på torr hud. Salt Scrub Energy är en cremigt ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. För en känsligare hud löser jag upp saltet först eller använder Bodyscrub. Bodyscruben förbättrar blodcirkulationen och motverkar celluliter, motverkar finnar och oren hud, samt förbereder kroppen för en jämnare solbränna som håller längre.  Du får alltså en dubbelskrubb! Jag avlägsnar skrubben mha våtvarma handdukar och avslutar behandlingen med att applicera en av Maria Åkerbergs härliga Bodylotion blandat med lite Body Balm. Obs avråder rakning precis före behandling.

Body Scrub deluxe – 90 min
Kroppsskrubb Deluxe är samma som Kroppsskrubben på 60 min förutom att jag i denna behandling även gör en Ansiktskur. Torrborstning, skrubb, avtvättning med våtvarma handdukar följt av applikation av Bodylotion +Body Balm. Därefter packas du in medan jag gör en Ansiktskur.

Aromainpackning – 60 min
Aromainpackning är en mjuk och avslappnande behandling som är extra bra för dig med torr hud. Olja och bodylotion blandas (Här kan du välja med doft eller utan). Liggande på mage – rygg, säte och baksida ben. Liggande på rygg – ben, armar, mage, dekolletage. Därefter packas du in i plast. handdukar och täcke (ca 30 min). Under tiden får du en skön Ansiktskur på 30 min. Avslutningsvis tar jag bort plast och stryker med lugna rörelser armar och ben några gånger.

MÅ Mother To Be – 60 min
Kroppsbehandling som passar speciellt bra för gravida under graviditeten (dock aldrig behandling före v12). Detta är en kroppsbehandling som stärker huden och motverkar bristningar. Jag använder Lovely mother oljan  som hjälper huden att bevara fukt vilket leder till att huden blir mer elastisk och ”följer med” i växtfaserna. Huvudingredienserna i oljan är sheasmör och solrosolja. Sheasmöroljan utvinns ur sheaträdet och oljan skyddar huden från uttorkning och är bra mot hudbristningar. Behandlingen stimulrar lymfcirkulationen och verkar stärkande på huden. Mandarin och Patcholi förebygger hudbristningar och har en sammandragande effekt på huden. Citron stärker kapillärväggarna, och verkar samtidigt läkande. Jag börjar med att peela huden med bodyscrub, torkar av med varm våt handduk, applicerar den varma lovely mother oljan och masserar lätt, du får vila i stillhet några minuter därefter avtormning med varm våt handduk. Behandlingen avslutas med applikation av Body Lotion Beautiful.

MÅ Happy Mother – 60 min
Kroppsbehandlingen passar speciellt bra efter graviditeten samt vid hudbristningar eftersom den stärker, stramar upp huden och lämnar den härligt mjuk och len. Royal Body oil som här används är tunn i konsistensen och tas upp relativt snabbt av huden trots att den innehåller fetare oljor än ansiktsoljorna. Den lyxiga kroppsoljan  med vegetabiliska, eteriska oljor och E-vitamin gör din kropp sammetslen och doften är ljuvlig och kommer från Neroliolja, Patcholiolja och Rosmarinolja. Nerolioljan lugnar huden och lindrar och stimulerar cellförnyelsen samt förebygger brustna boldkärl. Oljan används mot graviditetsstrimmor, rynkor och skadad hud. Den är mentalt upppiggande samt lugnande för nervsystemet. Patcholioljan verkar cellförnyande, urindrivande och venstärkande. Rosmarinoljan ökar blodcirkulationen och är bra vid dåligt minne. Behandlingen börjar med en peeling med body scrub  som sedan torkas bort med våtvarma handdukar. Den varma Royal body oil appliceras och masseras in lätt. Du får vila i stillhet medan den verkar i 10 min. Därefter torkas du av med våtvarm handduk ocg behandlingen avslutas med insmörjning med Body Lotion Beautiful.

Lyxbehandling – 120 min
I min Lyxbehandling kör jag Fotkur 30 min, Helkroppsmassage 60 min samt ansiktskur 30 min. (Obs! vill du hellre köra en ansiktsbehandling på 60 min och en helkroppsmassage på 60 min) är det också ok.)
FotkurDu får börja med att sitta i ett skönt fotbad för att mjuka upp fötterna, därefter tar jag en fot i taget och scrubar med peelingvantar in saltscrub energy eller dark chocholate scrub, sköljer, och penslar på grön lera, plastar in fötterna och virar om en handduk. Samma sak på andra foten. Efter att jag sköljt av leran på fötterna droppar jag på några doppar av myrraolja för att stärka tånaglarna. Därefter en skön fotmassage med fotcreme och footbalm.
Svensk Klassisk Massage – Svensk klassisk massage kan vara både lite hårdare och lite mer avslappnande beroende på vad du som gäst vill uppnå med massagen. Massören arbetar med tryck och töjningar på kroppens mjukdelsvävnader dvs. muskler, hud och bindväv. Massagens viktigaste effekter är att lösa upp spänningar i muskulaturen, genom att öka blod- och lymfcirkulatiionen. Skelettmuskulaturen blir smidigare, mer elastisk och musklernas näringsupptag ökar. Läkningsprocessen påskyndas också och leder till en snabbare återhämtning. Trycket anpassas efter gästens egna behov och smärttröskel. Det ska kännas behagligt oavsett om du föredrar lättare eller hårdare tryck. Observera att jag inte behandlar specifika problem i denna massage. Vill du ha hjälp med låsningar, triggerpunkter m.m. är det bättre att välja behandlande massage.
Ansiktskur
Rengöring av ansiktet med varmvåt handduk samt rengöring från MÅ. Tvätt med mjuka svampar och varm våt handduk. (MÅ) Papaya peeling eller Aha jojobascrub, ansiktsmask efter hudtyp bommulspads med ansiktsvatten på ögonlocken. Tvätt med mjuka svampar och varm handduk. Ansiktsvatten efter hudtyp. Avslutande produkter masseras in med lugna rörelser. Du blir mjuk och len i ansiktet genom denna kur. Hand & Fotkur – (30 min händer och 30 min fötter).
Du får börja med att sitta i ett skönt fotbad för att mjuka upp fötterna, därefter tar jag en fot i taget och scrubar med peelingvantar in saltscrub energy eller dark chocholate scrub, sköljer, och penslar på grön lera, plastar in fötterna och virar om en handduk. Samma sak på andra foten. Medans leran ska verka gör jag samma sak med händerna förutom att jag använder en mörk mildare  Body scrub. Efter att jag sköljt av leran på fötterna droppar jag på några doppar av myrraolja för att stärka tånaglarna. Därefter en skön fotmassage med fotcreme. Samma sak gör jag med händerna, därefter  sköljer jag bort leran, myrrolja på naglarna samt avslutar med handmassage och handcreme. Efteråt känner du dig mjuk och skön om händer och fötter. OBS! Du kan även välja endast Hand eller Fotkur.

Färgning av fransar och bryn samt plockning
Du väljer vilken färg, Ljusbrun, Brun, Svart eller Kolsvart. Här kan du som gäst även välja om du vill att jag gör alla tre eller om du enbart vill ha någon av dessa. Ofta har gästen egna önskemål till exempel om formen på ögonbrynen eller om du väljer att jag plockar efter vad som passar ditt ansikte.

Vaxning
Vid tidsbeställning väljer du själv vilka/vilket område du vill vaxa. Vaxar bla rygg, över och underben, över och underläpp, armhåla m.m. Viktigt att tänka på är att låta håret växa minst tre veckor för bästa resultat.

Alla produkter finns att beställa hos mig och de flesta har jag hemma på lager till försäljning. Se fliken produkter!
VitaBlommor002    spirea vita   vit dunge

Leave a comment

Lämna ett svar