Nyhet! MÅ Pure Cell Treatment

MÅ ansikte

MÅ Pure Cell Treatment

Är en ny unik  Anti- Age Ansiktsbehandling där levande växtstamceller används för att stärka alla hudtyper och hudtillstånd. Som först i världen har Maria Åkerberg lyckats odla fram fäska celler från Rosenrot och bevara dem levande så att huden får dra nytta av alla dess fördelar. Rosenrot har sedan länge inom traditionell medicin använts som en läkeväxt. För att öka fysiskt och mental prestation, motverka trötthet, stress och depression har rosenrot använts som kosttillskott. Dess höga halt av antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper gör att vi får ett stärkande resultat på ALLA hudtyper eftersom stamcellerna är så aktiva. 
rosenrot bild
– –Livskraft från levande växtceller
– Omedelbara resultat
– Verksam på lång sikt

 

 Vem passar behandlingen till?

ALLA hudtyper mår bättre av Pure Cell Treatment. En mogen hud ser störst skillnad efter behandlingen. Även en mycket känslig hud mår bra av Pure Cell Treatment.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

– Jämnare hudfärg
– Mer lyster
– Dämpning av pigmenteringar
– En starkare och friskare hud
– Färgutjämning på acneärr
– Ökad spänst i huden
– Förbättrar hudens kondition oavsett utgångsläge

Vad händer i huden när cellerna tillförs?

– Huden blir fullproppad med antioxidanter
-Kollagenbildningen i huden stimuleras
-Hudens cellförnyelse ökar
-Huden blir fuktmättad samt får en perfekt fettbalans

 

Hur ofta kan jag göra MÅ Pure Cell Treatment?

Behandlingen kan göras istället för din traditionella ansiktsbehandling, så optimalt är var 6:e vecka. Pure Cell Treatment kan också, vid vissa hudproblem, göras som en kur om 6 behandlingar.

 Hemma
Alla vill vi ju självklart ha omedelbara resultat. Men det viktigaste är att vi får resultat på lång sikt. I åratal har forskare tittat på vad som bygger upp huden och fungerar på lång sikt. Det visade sig att huden behöver samma näring som vi bör ge kroppen. Det vill säga: rena ekologiska fettsyror, antioxidanter och vitaminer. Detta bygger upp huden och motverkar åldrandet. Jag anpassar alltid mina rekommendationer efter din hudtyp och hudtillstånd. Nedan visas More serien för hemmabruk eftersom Må Pure Cell Treatment kommer ge mest resultat för en mogen hud


More serien för hemmabruk
Olive Cleansing: mild rengöring som bevarar fuktighetsbalansen i huden
Flower freshener: återfuktande ansiktsvatten med ros och salvia med en revitaliserande och lugnande effekt.

Eye Cream More: extrakt från persiskt silkesträd som ger uppstramande effekt på hängande ögonlock.
Face Lotion More: Innehåller rödklöverextrakt som ökar elasticiteten och spänsten i huden.
Night Cream More: Väldigt näringsrik nattcreme med havtornsolja som motverkar synliga ålderstecken och verkar fuktighetsbevarande på en torr hud.
Papayapeeling: en mild enzympeeling med extrakt från papaya som varsamt peelar huden.
Face Mask More: Innehåller persiskt silkesträd som är uppstramande och uppbyggande. Havtornsoljan har dessutom en mjukgörande effekt.

Maria Åkerberg har PATENT på denna unika behandling. De har sin egen odling av cellerna i Sverige och är ensama i världen om detta.

 

Leave a comment

Lämna ett svar